Föreläsningar, LifeRadio och LifeTV

Att göra vår värld lite bättre genom att hjälpa människor som har det besvärligt och genom och vad jag talar om och förmedlar är viktigt för mig. 2012 startade jag LifeRadio Göteborg - från hjärta till hjärta och nu utvecklas en helt ny webradio och webTV plattform  där du kan prenumerera på TV kanalen och lyssna fritt på radiokanalen. www.liferadiotv.se 
I de här kanalerna har vi fokus på det goda och pratar om hur vi människor kan utvecklas till att bli än mer kärleksfulla! Du kan alltid vara lugn när du rattar in LifeRadio eller sätter på LifeTV...du kommer att må bra av att ta del av våra program. 
Hjärtats tidsålder är här. Och vi utforskar och skildrar allt om kärlekens och ljusets framfart i världen.


Föreläsningar

Jag föreläser på företag, utbildningar, för vårdpersonal, skolpersonal, allmänheten m fl runt om i Sverige inom ämnena psykisk hälsa/ohälsa och personlig utveckling i perspektiv av de nya tiderna. Eftersom jag också har egen erfarenhet sedan tidigare av ångestsyndrom och depression, delar jag gärna med mig av mina upplevelser och kunskaper utifrån den drabbades perspektiv. Jag skräddarsyr föreläsningar för uppdragsgivarens behov.
Senaste åren har jag själv utvecklats mycket inom det andliga området och ser kopplingen mellan metafysik och andlighet på ett väldigt tydligt sätt, som också visar sig i forskning i dag. Detta kommer det fler föreläsningar om framöver. Så håll utkik!

Välkommen att höra av dig ang bokning el prisuppgift till
info@netterapeuten.se


Föreläsningar:

-Att uppleva ångestsyndrom  - erfarenheter och vägen att må bra!  (2 alt 3 timmar)
-Att uppleva depression - förstå den och hitta verktygen att hantera den. (ca 2 timmar)
-Utmattningsdepression - förlopp, symtom och den spännande nya vägen efteråt. ( 2 tim)

-Hjärtats tidsålder. 

Vi går nu in i en ny tid när vi människor utvecklas och utgår från hjärtat och intuitionen mycket mer. Vad betyder det här för din arbetsplats? Dina relationer? Din syn på dig själv? Du kan göra stor skillnad! Här får du veta hur! (ca 2 tim)