Välkommen till min sida!

Hillevi Sjögren heter jag som arbetar med Net terapeuten. Jag har i många år arbetat med personer som har problem i livet med ångest. Jag har också egen erfarenhet i livet av ångestbesvär, vilket gjort mig stark och väl insatt i problematiken.
Mest arbetar jag med panikångest, social fobi och GAD, men också med depressioner, kriser i livet, utmattningssyndrom och personlig utveckling.
Jag är i grunden pedagog och har grundläggande utbildning i psykoterapi (steg 1). Jag har sedan 1993 lett kurser och grupper inom Ångestsyndromsällskapet Göteborg och i egen regi även på andra platser i landet med mycket goda resultat. Jag erbjuder förutom kursverksamheten enskild psykoterapi samt föreläser runt om i Sverige.


Ibland är det svårt och jobbigt att orka eller våga gå till en terapeut för att få hjälp när man har ångest eller är nedstämd. Och då kan datorn vara en god hjälp vid sådana tillfällen. Vi vet i dag att också terapi och stöd via nätet fungerar mycket bra, inte minst vid ångestsyndrom.
Därför är du välkommen att ta den första kontakten över mailen om du så vill för att komma ur isolering p g a ångest och depression eller kanske en kris. Välkommen att höra av dig, så lägger vi upp en plan.
Mailkontakten ersätter inte på något vis traditionell terapi där du träffar en terapeut för samtal i verkliga livet. Men erfarenheten säger att stöd och kontakt via mail kan vara ett första viktigt steg och inkörsporten till att våga ta nästa kliv på vägen att må bra igen.

Har du svårt att ta dig iväg kan du också få enskilda sessioner via Skype.

Bor du i Göteborg, eller dess närhet är du välkommen på enskild terapi på Huma Nova Södra Larmgatan 4 Göteborg.
Läs mer under "enskild psykoterapi".

Kom ihåg att det är viktigt att du väljer hjälp via nätet med omsorg. Jag har lång erfarenhet att arbeta med beprövade o fungerande metoder. Min inriktning är dynamisk/kognitiv.
Mina uppskattade föreläsningar hittar du under fliken med samma namn!

Varmt välkommen till Net terapeuten!