Hur går en QHHT session till?

1. Förberedelse hemma – vilka frågor vill du ställa till dig själv?

Inför din Quantum Healing Hypnos session ska du förbereda några frågor eller områden som du önskar adressera under din session. Det finns inga gränser för vad du kan fråga. Det kan handla om hälsoproblem, frågor om arbete eller syftet med ditt liv. Du kan välja att fokusera både på livsfrågor och sätt att frigöra dig ifrån blockeringar och hindrande mönster, till att utforska din Själ bortom tid och rum, tidigare & parallella liv, själsliga aspekter av dig osv.

2. Intervju & Intention

Vi börjar sessionen med ett samtal där vi går igenom de områden och frågor som du önskar arbeta med under din Quantum Healing Hypnos session. Jag lyssnar in var du befinner dig nu och vi har gott om tid att prata igenom vad du behöver hjälp med. Ibland kan svar komma redan i det förberedande samtalet.
Vi går också igenom din lista med frågor som du har förberett hemma innan. Detta gör vi för att vi sedan skall kunna sätta en tydlig och kraftfull intention för din session tillsammans. Det förberedande samtalet och gemensamma arbetet är viktigt, det är då vi skapar de energimässiga förutsättningarna för att du ska få ut det allra bästa av din session!

3. Hypnos & regression

Nu är det dags för hypnos delen av sessionen att ta plats. Du kommer att få ligga ned, mysigt omstoppad med filtar och kuddar. Denna del av din session spelas in, så att du sedan skall kunna lyssna till den så ofta du vill.

Du kommer sedan att guidas in i ett djupavslappnat & hypnotiskt tillstånd av mig. Detta tillstånd av theta hjärnvågor är ett väldigt kreativt tillstånd där du kan utforska och kommunicera med djupare nivåer av ditt medvetande.

I den första delen av hypnosen så fokuserar vi på regression bakåt till tidigare upplevelser i livet & tidigare liv, men det kan också vara parallella liv. Beroende på vad det är som du vill arbeta med i din QHHT session så kommer bilder, upplevelser och budskap upp som är relaterade till det du vill titta närmre på. Min roll är att ställa dina frågor åt dig, att guida dig vidare på resan & vara lyhörd för den information som du förmedlar utifrån ditt djupavslappnade tillstånd. Du kommer bara att möta sådant du är redo för.

Efter den inledande regressions delen av hypnosen så fokuserar den andra delen av hypnosen på att kommunicera med det Högre Medvetandet, få svar på dina frågor & be om läkning på olika sätt. Ditt Högre Medvetande vet exakt vad du behöver & är redo för att ta emot just nu i ditt liv. Oavsett vad du får till dig så är det alltid oerhört läkande att vara i kontakt med det högsta inom sig, och det skickar signaler till ditt inre att du är redo för läkning på alla plan, redo att gå vidare i din andliga utveckling & redo för transformation i ditt liv! Svaren kommer genom dig och guidas av Ditt Högre Medvetande.

 

4. Grundning & Sammanfattning

Efter din hypnos behöver du lite tid att landa & grunda dig igen. Vi sätter oss därför och samtalar en kort stund om det du har varit med om & fått till dig. När du känner dig redo så avslutar vi.

 

Du kommer att få inspelningen av din hypnos skickad till dig via email efteråt, så att du kan lyssna igen hemma i lugn & ro. Eller om du spelar in på din mobil på plats. Det går lika bra. Ofta förstår man än mer när man går igenom materialet och kan reflektera och lägga ihop pusselbitar efteråt.

Jag rekommenderar att du inte går direkt till jobbet efter en sådan här session, boka gärna in lite extra egen tid efteråt för vila & integrering. Gå gärna och ät någonting, vilket är ett bra sätt att jorda dig.
Bra att veta är också att redan då vi bestämt datum för sessionen börjar Ditt Högre Medvetande att förbereda dig för den här sessionen. Så var extra uppmärksam på vad du får till dig, kanske möter människor som säger saker till dig eller får annan vägledning. En sån här session pågår med andra ord från det att vi bestämmer tid att ses och även en tid efteråt.

Hela sessionen tar ca 4-5 timmar.

Varmt välkommen!
Hillevi